Over

Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste en meest trendy, pure items voor je interieur.

Kom gerust onze winkel verkennen, waar stijl en gezelligheid samenkomen.

We hebben allerlei unieke interieurspulletjes die je huis opfleuren. Of je nu langskomt of online een kijkje neemt, we begroeten je graag in onze wereld vol mooie vondsten voor een gezellige thuis!

Pascalle

eigenaresse

Maak kennis met Pascalle, de drijvende kracht achter onze interieurwinkel. Ze is iemand met een enorme liefde voor mooie dingen en een passie voor het inrichten van ruimtes. Je zult merken dat ze altijd klaarstaat om te helpen en een praatje te maken.

 

Pascalle heeft een talent voor het samenstellen van mooie spullen voor onze winkel. Ze heeft altijd nieuwe en interessante dingen om te ontdekken, of het nu gaat om meubels, decoraties of bloemen.

We doen ons best om klanten te adviseren en jullie te helpen bij het kiezen van de juiste items voor je huis. Ons doel is met onze vriendelijkheid en behulpzaamheid de winkel een fijne plek voor iedereen maken om te bezoeken.

 

We delen graag onze passie voor interieurdesign, maar we doen dat met bescheidenheid. Dus, als je de winkel bezoekt, kun je niet alleen mooie dingen verwachten, maar ook een vriendelijke sfeer, en wijzelf die graag een praatje maken.

Wat leuk dat je onze website bezoekt!

Neem gerust de tijd om rond te kijken, maar onthoud dat een bezoek aan onze fysieke winkel de echte sfeer pas echt laat beleven. Dus, als je ooit in de buurt bent, ben je van harte welkom om langs te komen.

In onze winkel hebben we wekelijks een nieuw assortiment aan bloemen en planten, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. En als Munstergeleen te ver weg is, hebben we goed nieuws: we hebben nu ook een webshop, hoewel deze slechts een klein deel van ons bijna wekelijks wisselende assortiment weergeeft.

Als je op Instagram of Facebook iets ziet dat niet in onze webshop staat, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. We kijken graag naar de mogelijkheden om jouw wensen te vervullen.

Dus wees van harte welkom!

– Pascalle

Volg ons op Social Media

Openingstijden

Donderdag: 10.00 – 17.00u
Vrijdag: 10.00 – 17.00u
Zaterdag: 10.00 – 16.00u

 

In de week van 13 tot 19 november is de winkel gesloten.

We staan die week op het Noww event.

23 november zijn we er weer.

Social media

Adres

Pure by Pascalle
Peterstraat 18-a
6171 EB, Munstergeleen
tel. 06 – 4474 6944
info@purebypascalle.nl

Routebeschrijving